top of page

Nu te huur in Amsterdam

R12 D
3017 zicht keuken 3D.JPG

Bedrijfsruimte, ca 18 m2 voor € 408,00 per maand

Deze  bedrijfsruimte  bevindt zich op de de begane grond. en is voorzien van een eigen keuken. Heeft geen daglicht en is daarom geschikt voor een fotostudio, webshop of opslagruimte. 

Deze ruimte biedt genoeg mogelijkheden om aan uw eigen inrichtingswensen te voldoen.

 

De toiletgroep bevindt zich bij de entreehal die gedeeld wordt met andere huurders.

De huurprijs is exclusief servicekosten en exclusief BTW. Wij vragen 2 maanden huur als waarborg. Dit geldt voor alle ruimtes die wij verhuren.

De hoogte van de servicekosten is afhankelijk van uw behoefte, zoals internet via 

glasvezel, water, stroom, kantoorschoonmaak, extra parkeerplaatsen. 

 

In ons bedrijfsverzamelgebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd , dit zorgen voor een inspirerende omgeving. Op 1 minuut loopafstand vindt u Brouwerij De Prael, een mooi, sfeervol grand café met terras, met uitzicht op een prachtige groene omgeving aan het volkstuinpark Zonnehoek,  waar u kunt lunchen en dineren. Verder in de omgeving is er een BP- station met Albert Heijn ‘to go’ winkel.

 

U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratis parkeerplekken tijdens uw werktijden, als er plek is. 

 

Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.

 

R 706 B
3139 verwarming.JPG

Bedrijfsruimte,9 m2 voor € 189,00 per maand 

Deze knusse bedrijfsruimte bevindt zich op de eerste etage. De ruimte oogt door haar hoog plafond groter. Er is geen daglicht daarom geschikt als webshop, fotostudio of opslag.

Deze ruimte biedt genoeg mogelijkheden om aan uw eigen inrichtingswensen te voldoen. 

3135 fot 2.PNG

Kantoorruimte, 20 m2 voor € 325,00 per maand 

Deze  mooie kantoorruimte bevindt zich op de eerste etage en heeft een mooie lichtinval via een lichtkoepel op het plafond. Het plafond is hoog, waardoor de kamer groter lijkt. 

Deze fraaie  ruimte biedt genoeg mogelijkheden om aan uw eigen inrichtingswensen te voldoen.

 

De toiletgroep bevindt zich bij de entreehal die gedeeld wordt met andere huurders.

betaalbare parkeerplaatsen bij Nieuwe Hemweg

Parkeerplekken te huur 

U kunt bij Globe Centers ook een parkeerplek huren. De parkeerplekken bevinden zich bij de Nieuwe Hemweg 7P en 4G, dicht bij de Spaarndammerbuurt en Houthavens op eigen terrein. De loopafstand is 10 a15 minuten en de fietsafstand is 5 a 10 minuten vanaf beide richtingen van Centraal Station en Sloterdijk Station. 

Wacht u nog op uw parkeervergunning of uw aanvraag is nog niet in behandeling genomen. Wellicht is dan een tijdelijke parkeerplek iets voor u.  

Bel voor meer informatie         020 688 88 88

bottom of page