top of page

Globe nieuws

Onze relatie en buurvrouwen van Gebrouwen door Vrouwen

Leuk om te lezen, we kwamen dit artikel tegen op Nu.nl

gebrouwen vrouwen foto.png
Gebrouwendoorvrouwen-bar.jpg
Barts-Boekje-Gebrouwen-Door-Vrouowen1-50
gebrouwen-door-vrouwen-do-en-tes-e154505
biercollectie.png

Caftan Couture Amsterdam opent haar webshop. Neem een kijkje op Lamise en shop voor adembenemende jurken en accessoires.

lamise welkom shop.png
lamise collectie.png

Een paar jaar geleden mochten wij genieten van de mooie muziek van CUT_ Ze huurden destijds een muziekstudio bij ons. Dit talentvolle duo te zien op 18 mei 2018 in Paradiso in Amsterdam.

 

Onze nieuwe huurder Hans Hiltermann, kreeg een mooi compliment over zijn werk door Brechje Hollaardt.

 

"Elk portret heeft een lading, een emotie, maar sommige portretten zijn zo enorm intrigerend dat je ernaar blijft kijken.

Hans Hiltermann is een fotograaf die zo’n portret kan schieten.

Een portret, zo puur, dat je ernaar blijft kijken. Waarvan je de ziel bijna kunt lezen. Waarbij je de rimpeltjes kunt tellen en je bij elke uitademing verwacht dat de hoofdharen meebewegen in deze luchtstroom. Waarbij je wacht tot deze persoon gaat knipperen, glimlachen of je misschien laat schrikken."

 

Zoals Hans het zelf beschrijft: “In de portretten die ik maak, ben ik op zoek naar puurheid en vertrouwen. De innerlijke mens, in alle rust vastgelegd in een tijdloos beeld. Een foto die bewuste aandacht en aanwezigheid vangt. Boeiend, omdat je naar een mens kijkt die jou in vertrouwen aankijkt.”

 

Begonnen als reclamefotograaf is Hans Hiltermann overgestapt in de portret-fotografie wereld. Maar liefst 6 jaar duurde het voor hij dé perfecte portretfoto geschoten had. Inmiddels is hij meer dan 500 portretten verder. Zijn perfecte portrettenreeks, genaamd YOU, komt vanuit zijn hart.

 

Bekijk zijn website: hanshiltermann.nl

Fleur Schouten is onze parttime medewerkster sinds 2014.

Fleur was altijd al creatief bezig, zo ontwierp ze op jonge leeftijd al oorbellen en verkocht deze. Daarna was de keuze niet meer moeilijk om een creatieve opleiding te volgen. Ze volgt nu de ontwerpacademie HMC in Amsterdam.

De hele klas met 30 studenten hebben ieder een hoed ontworpen voor Prinsjesdag. Drie Kamerleden samen met de  dochter van Loes Ypma, kwamen langs en hebben 4 hoeden uitgekozen, waaronder de hoed van Fleur.

Op de vraag wat ze later wil worden, zegt ze lachend zonder aarzeling: “ Nu in het derde jaar van mijn opleiding, ben ik me gaan specialiseren in het ontwerp van tassen, later wil ik een eigen bedrijf starten met mijn eigen tassenmerk”.

 

Voor iedereen die nu geïnteresseerd is in haar ontwerpen kan contact opnemen met Fleur via email fleur-schoutsen@hotmail.com.

 

De hoed van Fleur wordt gedragen door Karin Straus, de foto is gemaakt door Brigitte van den Burg, met grote dank aan haar, dat we deze foto's mogen publiceren.

Luigi Madonna is sinds 2 jaar huurder bij Globe. 

In een van onze panden heeft hij zijn studio waar hij zijn muzikale creativiteit kan uitleven.

Op 31 december zal hij zijn talenten vertonen op Loveland New Year op het Mediapark in Amsterdam.

Bel voor meer informatie         020 688 88 88

bottom of page