Nu te huur in Amsterdam

 
3.jpg

Bedrijfsruimte, ca  12 m2 voor € 253,- per maand

Deze bedrijfsruimte bevindt zich op de begane grond. Door het hoge plafond oogt de ruimte groter. Door de dubbele deuren is het mogelijk om met een pompwagen in de ruimte te rijden. 

Deze ruimte biedt genoeg mogelijkheden om aan uw eigen inrichtingswensen te voldoen.

 

De toiletgroep bevindt zich bij de entreehal die gedeeld wordt met andere huurders.

De huurprijs is exclusief servicekosten en BTW. Wij vragen 2 maanden huur als waarborg. Dit geldt voor alle ruimtes die wij verhuren.

De hoogte van de servicekosten is afhankelijk van uw behoefte, zoals internet via 

glasvezel, water, stroom, kantoorschoonmaak, extra parkeerplaatsen. 

 

In ons bedrijfsverzamelgebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd , dit zorgen voor een inspirerende omgeving. Op 1 minuut loopafstand vindt u Brouwerij De Prael, een mooi, sfeervol grand café met terras, met uitzicht op een prachtige groene omgeving aan het volkstuinpark Zonnehoek,  waar u kunt lunchen en dineren. Verder in de omgeving is er een BP- station met Albert Heijn ‘to go’ winkel.

 

U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratis parkeerplekken tijdens uw werktijden, ook is er voor uw bezoekers gratis parkeerruimte beschikbaar.

 

Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.

 

 
712B groothoek naar raam.png

Kantoorruimte, ca 13 m2 voor € 250,00 per maand 

Deze bedrijfsruimte bevindt zich op de eerste etage en heeft een mooie lichtinval via een dubbel raam. Deze knusse kantoor ruimte beschikt ook over een eigen pantry.

 

IMG_2672.JPG

Parkeerplekken te huur 

U kunt bij Globe Centers ook een parkeerplek huren. De parkeerplekken bevinden zich bij de Nieuwe Hemweg 7P en 4G, dicht bij de Spaarndammerbuurt en Houthavens op eigen terrein. 

Wacht u nog op uw parkeervergunning of uw aanvraag is nog niet in behandeling genomen. Wellicht is dan een tijdelijke parkeerplek iets voor u.  

 

Bel voor meer informatie         020 688 88 88